Una furgoneta del SEM circulant per una carretera  (@semgencat)
Els altres dos conductors implicats en l'accident han estat traslladats a l'hospital (@semgencat)

Dos morts en dos accidents de trànsit a Osona: l'un a la C-17 i l'altre a la C-37

Amb les morts a les Masies de Voltregà i a Torelló, ja són 75 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a les carreteres catalanes

Actualitzat

Dues persones han mort en dos accidents de trànsit diferents que hi ha hagut aquest dilluns a la tarda amb pocs minuts de diferència, tots dos a Osona. El primer ha passat pocs minuts abans de les 5 de la tarda a la C-17 a les Masies de Voltregà, i el segon, poc després a la C-37 a Torelló.

El primer accident ha tingut lloc al punt quilomètric 72 de la C-17 quan una furgoneta i un turisme han xocat frontalment per causes que encara s'estan investigant, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El conductor del turisme ha mort i el conductor de la furgoneta ha resultat ferit greu i l'han traslladat a l'Hospital Parc Taulí.

L'accident ha obligat a tallar la via en sentit Barcelona i a fer desviaments per la sortida 72.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Pocs minuts més tard, a les 17.06, els Mossos han rebut l'avís d'un altre accident mortal a les carreteres osonenques. Ha estat al punt quilomètric 152 de la C-37, a l'altura de Torelló, quan dos turismes han xocat per causes que encara no se saben. A conseqüència del xoc, ha mort el conductor d'un dels vehicles i l'altre ha resultat ferit menys greu i l'han traslladat a l'Hospital de Vic.

El sinistre ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa.

En aquest cas, s'han desplaçat fins al lloc dels fets quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers, un helicòpter medicalitzat i una ambulància del SEM.


75 morts a les carreteres

Amb aquestes dues víctimes ja són 75 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a les carreteres de Catalunya.

 

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut