El cotxe en què viatjaven ha sortit de la via, ha caigut per un marge i finalment s'ha incendiat
El cotxe en què viatjaven ha sortit de la via, ha caigut per un marge i finalment s'ha incendiat
Lloret de Mar

Cinc morts a les carreteres catalanes el cap de setmana, dos a Lloret i tres a Tarragona

Aquesta matinada han mort dos joves de 27 i 24 anys en caure amb el cotxe per un marge de 30 metres a Lloret de Mar

RedaccióActualitzat

Dues persones han mort en un accident de trànsit a Lloret de Mar, a la Selva aquest diumenge. El cotxe en què viatjaven ha sortit de la via i ha caigut per un marge de 30 metres.

Aquestes s'afegeixen a les tres víctimes mortals d'aquest dissabte a la Nacional 240, a Tarragona. Ha sigut el cap de setmana més tràgic a les carreteres del que portem d'any.

L'accident de Lloret ha passat al punt quilomètric 14 de la GI-682, en direcció Sant Feliu de Guíxols. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident a les 3.43.

La policia investiga ara les causes de l'accident. El cotxe s'ha incendiat després de caure de la carretera i ha quedat totalment cremat.

Les víctimes són dos joves de 27 i 24 anys residents als Països Baixos i Alemanya.

Per l'accident s'han activat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).


23 morts aquest any, 5 aquest cap de setmana

Amb aquestes víctimes, ja són 23 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Aquest cap de setmana hi ha hagut cinc morts a les carreteres en dos accident múltiples. A l'N-240 a Tarragona, tres persones van morir prop de l'enllaç amb l'autopista AP-7.

La majoria de morts en accidents de trànsit aquest 2020 - el 70% - han passat en cap de setmana. Dels 21 morts fins ahir, nou han estat en dissabte:

 


Atenció a les víctimes

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, saber els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit.

S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

ARXIVAT A:
Trànsit
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut