Dos milions en joies en 40 segons: el robatori llampec gravat per una càmera a Nova York

La policia publica les imatges de les càmeres de seguretat i demana la col·laboració ciutadana per detenir els lladres

Actualitzat

Roben més de dos milions de dòlars en joies en menys de 40 segons. Un vist i no vist tan ràpid que fa difícil la reacció de ningú davant d'aquest crim. La policia de Nova York intenta identificar aquesta banda que va robar en una joieria a ple dia i a cara descoberta al barri del Bronx.

Les càmeres de seguretat de la joieria van enregistrar tota l'operació. Es veu com un grup de quatre persones actuen de manera ràpida i perfectament organitzats.

Un dels lladres s'acosta a l'entrada de l'establiment i força la porta amb molta facilitat. Un cop franquejant el pas, la resta de còmplices irrompen a la joieria. Un dels assaltants trenca les vitrines a cops de martell i entre tots tres agafen el màxim de joies abans de fugir ràpidament, mentre un quart lladre vigila l'accés principal. Tot plegat, segons es pot veure en el rellotge de les imatges, en escassos 40 segons.

Segons ha informat la policia de Nova York, el valor del botí robat supera els dos milions de dòlars. Els fets van passar el 5 d'agost passat, un divendres a dos quarts de 3 del migdia en una avinguda principal del barri.

La policia ha fet públiques les imatges al seu canal Crime Stoppers, per demanar la màxima col·laboració ciutadana per aportar informació sobre els assaltants trucant a la línia directa i poder-los detenir.

ARXIVAT A:
PolicialViral Estats Units
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut