La investigació per aquest nou cas d'agressió sexual en grup a una menor continua oberta (Google Maps)
La investigació per aquest nou cas d'agressió sexual en grup a una menor continua oberta (Google Maps)
Badalona

Dos menors detinguts per una agressió sexual en grup a una menor al Màgic Badalona

Hi ha una ordre de detenció contra un home major d'edat i un altre menor que no han estat localitzats

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres dos menors per agredir sexualment en repetides ocasions una menor de 13 anys als lavabos del centre comercial Màgic de Badalona. Els fets haurien passat a finals del mes de gener.

Els detinguts tenen 17 i 15 anys, segons ha avançat "La Vanguardia". La policia també busca un home de 20 anys i un altre menor acusats pels mateixos fets i que, de moment, no han estat localitzats.

Segons la denúncia de la nena, el menor de 15 anys, amb el qual mantenia una relació sentimental, l'obligava a practicar sexe amb els seus amics i familiars tot i que ella va fer-li saber diverses vegades que ella no ho volia.

La policia hauria recopilat les converses entre els dos menors a Instagram on s'evidenciaria que la menor va ser forçada a tenir sexe amb diverses persones. 

L'escrit de la Fiscalia remarca la gravetat de les agressions que la víctima menor d'edat va patir i "el menyspreu" amb què la tractaven els agressors.

Els dos detinguts van passar dijous a disposició judicial. La titular del jutjat de Menors número 1 de Barcelona ha decretat llibertat vigilada per tots dos amb una ordre d'allunyament de la víctima. 

La investigació continua oberta.

El guanyador de les municipals a Badalona i futur alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha anunciat a través de Twitter que l'Ajuntament es presentarà com a acusació particular en aquest cas.


Quatre agressions sexuals al mateix centre comercial

Amb aquesta, el centre comercial Màgic de Badalona ha estat escenari d'almenys quatre agressions sexuals.

La primera que es va conèixer és la denúncia d'una violació d'una nena d'11 anys per part sis menors el novembre de l'any passat. La menor no va ser capaç de denunciar els fets fins que unes setmanes més tard el seu germà, que després ha estat amenaçat de mort, va dir que havia sentit que circulava un vídeo de l'agressió a les xarxes socials.

Després es van denunciar tres casos més al mateix lloc, que els Mossos investiguen.

De les quatre agressions sexuals que s'estan investigant en aquest recinte, tres serien grupals i a noies menors d'edat, segons les famílies de les víctimes.

En aquests altres casos, el consistori de Badalona també va manifestar la voluntat de personar-se com a acusació popular per defensar les víctimes d'agressió sexual.

ARXIVAT A:
PolicialMenorsAgressió sexual
Anar al contingut