Condemnen a un any d'internament cinc menors per violar una noia de 14 anys a Palma
La policia busca tres menors més implicats en el cas
Palma

Ja són set els detinguts per la violació en grup d'una nena de 14 anys a Palma

La investigació apunta que en l'agressió sexual, que va ser la nit de Nadal, no van participar-hi tots els detinguts però sí que la van consentir

Actualitzat

La policia ha detingut set persones, sis dels quals són menors d'edat, acusades de la violació en grup d'una altra menor, de 14 anys, la nit de Nadal, a Palma. La investigació es manté oberta, ja que, segons el testimoni de la víctima, en l'agressió sexual hi van participar, almenys, 3 menors més.

En un primer moment, aquest dilluns es van detenir dos menors i, aquest dimecres, s'ha detingut quatre persones més, tres dels quals són menors. Aquest dijous s'ha detingut un altre menor relacionat amb l'agressió.

Es preveu que el menor detingut aquest matí quedi en llibertat en càrrecs després de ser interrogat, com ja ha passat amb els altres menors, que estan pendents de ser citats per la Fiscalia de Menors. El noi de 19 anys continua en dependències judicials pendent de declarar davant del jutge. 

La menor hauria estat agredida sexualment per un grup de 7 menors, almenys un dels quals l'hauria violada. És una informació avançada pel diari Última Hora de Mallorca. L'agressió va ser la nit de Nadal i no es va denunciar fins a l'endemà.

 

El testimoni de la víctima

La van violar en dos llocs diferents, en dues barriades de Palma. Els joves haurien tingut un primer contacte al barri de Son Gotleu, i d'allí es van traslladar al barri de Can Redó, en un habitatge on va passar la violació. Segons el testimoni de la víctima, no tots els nois van participar en la violació, però la van consentir.

La nena la van examinar en un hospital de la ciutat i es va confirmar que havia estat víctima d'una agressió sexual.

 

 

Des del dia de Nadal fins ara, la policia de Palma ha seguit la pista dels sospitosos i els ha identificat gràcies a les declaracions de la víctima. Tots 5 són menors d'edat i la policia ja en tenia informació perquè, segons assegura, són molt conflictius. La investigació policial continua oberta.

Aquesta no és l'única violació en grup que hi ha hagut a les Illes. Aquest estiu, a Mallorca, la Guàrdia Civil va detenir quatre turistes alemanys a cala Ratjada acusats de violar en grup una turista. També dos homes van ser acusats de violar un noi a Punta Balena.

ARXIVAT A:
MenorsAgressió sexual
Anar al contingut