Waterloo

Expulsen dos homes, un vestit de guàrdia civil, de la casa de Puigdemont a Waterloo

La policia va obligar l'home que duia l'uniforme a treure-se'l abans de fer-los marxar

Actualitzat

La policia belga va identificar aquest dimarts a la tarda dos homes de nacionalitat espanyola que es van presentar a la casa on viu Carles Puigdemont a Waterloo. Un d'ells, anava disfressat de guàrdia civil amb tricorni inclòs.

Els dos homes es van acostar a la casa i van estar una estona fent videos de burla amb el mòbil fins que va intervenir la policia belga, que acostuma a patrullar per la zona.

Els agents els van registrar i identificar. Un dels individus portava posat l'uniforme del cos armat espanyol i els agents de la policia belga el van obligar a treure-se'l i els van demanar que abandonessin la zona, fins on havien arribat en un cotxe de lloguer.

 

 

En el moment dels fets, Carles Puigdemont no es trobava a la residència de Waterloo ja que des d'aquest cap de setmana participa en diversos actes relacionats amb els drets humans a Ginebra, des d'on posteriorment es desplaçarà a Finlàndia.

 

 

A aquest país, hi acudirà convidat pel grup d'amics de Catalunya i divendres també impartirà una conferència sobre la situació a Catalunya a la Universitat de Hèlsinki.
 

 

ARXIVAT A:
Procés catalàInvestiduraArticle 155
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut