Roben a una joieria especialitzada en maragdes a Cambrils
Roben a una joieria especialitzada en maragdes a Cambrils
Cambrils

Dos homes roben en una joieria de maragdes a Cambrils

A Cambrils, dos homes atraquen una joieria especialitzada en maragdes -El Museu Esmeralda- i en roben els diners i joies de gran valor. Després de lligar les treballadores de l'establiment, els desconeguts han fugit a peu. Els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per poder localitzar-los.

Actualitzat
A les deu del matí d'aquest dimecres, dos desconeguts han atracat una joieria especialitzada en maragdes -El Museu Esmeralda-. Abans que l'establiment obrís al públic, els dos homes han emmordassat dues treballadores de la joieria i han robat els diners de la caixa forta i mostres de maragdes. Malgrat això, no s'han emportat part del gènere exposat als aparadors, per no aixecar sospites.

Els lladres, que ja havien visitat l'establiment el dia anterior i havien demanat un pressupost de compra, han fugit a peu i han deixat lligades les dues treballadores dins l'establiment, que no estan ferides.

Tot i que encara no ha transcendit la quantitat del botí, els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per localitzat els lladres, i han estat recollint proves a la joieria.

Anar al contingut