Vallbona de les Monges

Dos homes moren en dos accidents de tractor a Vallbona de les Monges i a les Garrigues

Totes dues víctimes van quedar atrapades sota el tractor que conduïen

RedaccióActualitzat

Un home de 71 anys, veí de Belianes, ha mort aquest divendres a la nit en estimbar-se amb el tractor per un terraplè a Vallbona de les Monges, a l'Urgell.

El vehicle havia caigut des d'una alçada de tres metres per un terraplè a un camp de Vallbona de les Monges. Els bombers han rebut l'avís de l'accident d'un particular que ha vist el tractor bolcat a la zona de Pla dels Tallats, molt a prop del nucli de població de Montblanquet.

Tres dotacions dels Bombers han treballat per alliberar el cos de l'home, que es trobava atrapat a sota del vehicle. Fins al lloc també s'hi van desplaçar vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra i diverses unitats del SEM.

Un altre tractor bolcat a les Garrigues

Es tracta de la segona víctima mortal el mateix dia a causa d'un accident de tractor. A primera hora de la tarda, un home de 89 anys també va perdre la vida en bolcar amb el tractor en una finca particular del municipi de Torms, a les Garrigues.

Fins al lloc de l'accident s'hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat per treballar en les tasques de rescat del conductor, un home de 89 anys que va morir a l'acte. També s'hi van desplaçar quatre patrulles del Cos de Mossos d'Esquadra i diverses unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques.

 

Anar al contingut