Diners i substàncies estupefaents comissats en un operatiu policial contra el tràfic de drogues a Terrassa
Diners i substàncies estupefaents comissats en un operatiu policial contra el tràfic de drogues a Terrassa

Dos homes i una dona detinguts per tràfic de drogues a Terrassa

ACN Terrassa - Dos homes de 56 i 51 anys i una dona de 55 van ser detinguts dijous de la setmana passada a Terrassa per presumpte tràfic de drogues. Les detencions, que han transcendit aquest dimarts, són resultat d'una investigació oberta durant l'octubre i el novembre, després que els Mossos rebessin informació sobre un possible pis dedicat al tràfic de substàncies a la població del Vallès Occidental. Després de diverses gestions es van obtenir indicis d'un segon domicili destinat a l'emmagatzematge de les substàncies a la mateixa localitat. Arran de la investigació dijous passat es va fer una entrada i perquisició als dos domicilis. A banda de les detencions es va comissar cocaïna, 15 caixes de metadona, marihuana, haixix i més 215.000 euros.

Un dels homes i la dona van ser detinguts al domicili destinat a punt de venda, mentre que a l'altre home se'l va detenir al segon domicili, que s'utilitzava com a magatzem. Cal destacar que els detinguts ja tenien antecedents per fets similars i en un dels domicili ja es va detenir una altra persona l'any 2016.

Els detinguts van passar a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa. Els dos homes van ingressar a presó i la dona va quedar en llibertat amb càrrecs.

A l'operatiu policial van intervenir agents de la comissaria de Terrassa i de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Metropolitana Nord.

La investigació continua oberta i no es descarta més detencions.

Anar al contingut