Terrassa

Dos gamma extra per celebrar els 40 anys dels Minyons a casa

Agustí FornéActualitzat

Els Minyons de Terrassa han descarregat dos castells dels anomenats de gamma extra, en la diada per celebrar el seu 40 aniversari. El primer, a la segona ronda, el dos de nou amb folre i manilles. Un castell molt fràgil i inestable, però que han controlat a la perfecció. És el segon que completen aquesta temporada. El segon plat fort, l'han guardat pel final. Un magnífic pilar de vuit amb folre i manilles. Han tingut calma per parar totes les sotragades i l'han completat per segona vegada aquest any.

Els Minyons han descartat el 4 de 9 amb folre, que els està creant algun problema aquesta temporada i han descarregat el 3 de 9 amb folre. Han rodat el cinc de vuit que, en poques setmanes, serà de nou. Segurament, no arribarà diumenge que ve, per les Santes, a Mataró, on començaran les vacances, però a la tornada, serà un dels objectius.

Els castellers de Barcelona i els Bordegassos de Mataró han acompanyat els Minyons a la Plaça Vella.

Els barcelonins han descarregat un quatre de vuit, un 5 de 7 i un 7 de 7. Els Bordegassos no han intentat castells de vuit, per alguna baixa. Han completat el 5 de 7, el 2 de 7 i el 7 de 7.

ARXIVAT A:
Castellers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut