El 2 de 9 amb folre i manilles dels Minyons de Terrassa per Sant Pere
El 2 de 9 amb folre i manilles dels Minyons de Terrassa per Sant Pere

Dos "gamma extra" dels Minyons per la festa major de Sant Pere

Agustí FornéActualitzat

Pocs es podien esperar que els Minyons tanquessin la diada de la festa major de Sant Pere, a Terrassa, descarregant dos castells dels anomenats de "gamma extra". Pocs s'ho podien pensar, perquè el 4 de 9 amb què han començat l'han carregat, però ha caigut a la sortida de la canalla. Ja l'han hagut de treballar força a la carregada, però ha "petat" poc després de l'aleta.

Però els que no hi creien no havien vist els assajos malves. D'aquells assajos, n'ha sortit un 2 de 9 amb folre i manilles equilibrat, tranquil, segur, que han completat a la segona ronda. A la tercera, el 3 de 9 amb folre, i per al final, han guardat el millor. Un magnífic pilar de 8 amb folre i manilles que, aparentment, no ha patit ni molt, ni poc, ni gens.

 

La Joves aposta pels castells amb pilar

La colla convidada, la Colla Joves dels Xiquets de Valls, ha començat descarregant el segon 3 de 9 amb folre de la temporada. Eren pocs, però no han tingut problemes. Després, han deixat clara la seva aposta pels castells amb pilars. Començant pel primer 4 de 8 amb l'agulla de la temporada. Després, amb el 3 de 8 amb l'agulla i, finalment, amb un sobrat pilar de 7 amb folre. Tot descarregat.

 

Els Castellers de Terrassa estrenen el 3 de 8

L'altra colla amfitriona, els Castellers de Terrassa, han estrenat el 3 de 8 en la diada de la seva festa major. Han completat l'actuació descarregant el 4 de 8 i el 2 de 7.

ARXIVAT A:
Castellers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut