Dos galls dindis que s'estan en un hotel de luxe, pendents de l'indult per Acció de Gràcies
Washington

Dos galls dindis que s'estan en un hotel de luxe, pendents de l'indult de Trump

El president dels Estats Units salvarà o el Bread o el Butter de ser el plat a taula per al sopar d'Acció de Gràcies

RedaccióActualitzat

O el Bread (pa) o el Butter (mantega), dos galls dindis que s'estan en un luxós hotel de Washington, s'estalviarà ser el plat a taula per al sopar d'Acció de Gràcies.

Un dels dos serà l'escollit pel president Donald Trump per ser indultat a la Casa Blanca.

Els galls dindis a l'hotel de luxe a Washington

 

 

La tradició d'indultar un gall dindi

El Dia d'Acció de Gràcies (Thanksgiving Day) és una de les tradicions familiars més seguides als Estats Units. Se celebra el quart dijous de novembre i uns dies abans la Casa Blanca és escenari d'una cerimònia en què el president nord-americà apareix davant dels mitjans amb un exemplar, normalment de la varietat de gall dindi blanc Broad Breasted, que acaba indultat.

La tradició va començar al segle XIX, amb el costum d'un criador de regalar un gall dindi al president nord-americà fins que va morir. No va ser fins a la presidència de Donald Reagan que va arribar, diuen, el primer indult. Asseguren que ho va fer per evitar preguntes incòmodes.

El seu successor, George H. W. Bush, va ser qui va instaurar la tradició de salvar cada any del forn almenys un dels galls dindis "presidencials", que avui dia són gentilesa de la Federació Nacional de Galls Dindis dels Estats Units.
 

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsTrump
Anar al contingut