La fàbrica Aneto d'Artés, al Bages
La fàbrica Aneto d'Artés, al Bages (Google Maps)

Dos ferits greus en explotar una olla de pressió a la fàbrica de caldos Aneto

Els dos treballadors ferits han patit cremades greus pel vapor d'aigua generat per l'explosió, que els Mossos estan investigant

RedaccióActualitzat

Dos treballadors de la fàbrica de caldos Aneto d'Artés, al Bages, han quedat ferits greus per l'explosió d'una olla de pressió. Haurien patit cremades pel vapor d'aigua que va generar l'explosió, no pas pel foc.

Així ho creuen els Bombers, que van rebre l'avís aquest dilluns minuts abans de les set de la tarda. Hi van desplaçar tres dotacions, que van revisar l'olla que va explotar per assegurar-se que quedés completament apagada.

El Servei d'Emergències Mèdiques es va encarregar d'atendre els ferits, un dels qual es troba en estat greu i l'altre menys greu, i els va traslladar a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, amb cremades a la cara i les extremitats.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets i si es tracta realment d'una explosió o si el que va passar és que l'olla de pressió es va obrir accidentalment quan el líquid encara bullia.

La policia també ha avisat Inspecció de Treball perquè es tracta d'un accident laboral.

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut