Dos ferits en dos tirotejos en poques hores de diferència al Poblenou i Collblanc
Rastre dels trets en una porteria de la carretera de Collblanc

Dos ferits en dos tirotejos amb poques hores de diferència al Poblenou i Collblanc

Els Mossos no descarten que tots dos fets puguin tenir relació, tenint en compte la semblança dels dos atacs

RedaccióActualitzat

La policia investiga dos tirotejos aquesta passada nit a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat. Han passat amb poques hores de diferència i no es descarta que puguin tenir alguna relació.

El primer ha passat aquest divendres a quarts d'onze de la nit al barri del Poblenou de la capital catalana, concretament a la zona de la plaça Prim. Segons ha avançat la cadena Ser, un noi de 20 anys està ingressat a l'Hospital de Mar estable dins la gravetat, han informat fonts policials. El presumpte agressor duia gorra i ha fugit en un patinet elèctric.

Quatre hores més tard hi ha hagut un altre tiroteig a la carretera de Collblanc, a l'Hospitalet. Un home ha quedat ferit greu a conseqüència dels trets i l'han traslladat a l'Hospital Moisès Broggi, a Sant Joan Despí.

 

Els Mossos han obert una investigació per identificar l'autor o autors i manté totes les hipòtesis obertes. Una possibilitat és que es tracti d'una revenja. De moment, la policia investiga l'entorn de les víctimes i pren declaració als testimonis dels fets. També està pendent d'interrogar els ferits quan el seu estat de salut ho permeti.

Fa tot just uns dies hi va haver un altre tiroteig a Barcelona. Va passar en una perruqueria al barri de Sarrià. El marit de la propietària del local va morir tirotejat per un home encaputxat que va fugir.

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut