Barcelona

Dos espontanis interrompen la representació de "Gang Bang" al TNC amb crits a favor de Crist Rei

Durant la funció de dijous al vespre, dos espontanis han interromput la representació de la polèmica obra "Gang Bang" que es representa a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya. Els individus han saltat a l'escenari insultant els actors i han destrossat part del decorat, abans de fugir.

Actualitzat
Els dos espontanis han irromput al mig de l'escenari de la Sala tallers per sorpresa amenaçant els actors i llençant bombes fètides. Mentrestant, els dos homes han fet proclames a favor de l'Església Catòlica i de Crist Rei i han malmès alguns elements de l'escenari, on hi havia vuit actors representant l'obra. Finalment, han marxat corrents de la sala, sense que ningú els atrapés.

Malgrat que els dos homes han fet malbé una part de l'escenografia, l'obra ha continuat, amb normalitat, després de l'incident.

Prèviament a l'estrena, l'obra ja havia aixecat molta polèmica en alguns sectors conservadors, que havien demanat la retirada d'aquesta obra del TNC. I és que parla obertament d'homosexualitat i critica l'Església catòlica.

L'obra està ambientada en un local d'intercanvi sexual masculí durant la recent visita del papa a Barcelona.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut