Els telèfons mòbils interceptats als dos detinguts (Mossos d'Esquadra)
Els telèfons mòbils interceptats als dos detinguts (Mossos d'Esquadra)
Viladecans

Dos detinguts per robar més de 80 telèfons mòbils en una discoteca de Viladecans

Els dos detinguts portaven jaquetes llargues amb moltes butxaques, on ocultaven els telèfons

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves de 19 i 22 anys pel robatori de 82 telèfons mòbils d'alta gamma en una discoteca de Viladecans.

Els fets van passar diumenge, quan el personal de seguretat del local va sospitar dels joves en veure'ls sortir amb pressa del local i moure's amb dificultat. Tots dos portaven jaquetes llargues amb moltes butxaques, on havien ocultat els telèfons robats. Els vigilants de seguretat van retenir els dos sospitosos fins a l'arribada de la policia.

Agents dels Mossos de la comissaria de Gavà van detenir-los com a presumptes autors d'un delicte de furt. Tots dos van passar a disposició judicial i, després de prendre'ls declaració, el jutge de guàrdia els va deixar en llibertat amb càrrecs.

A hores d'ara, s'ha aconseguit retornar 43 aparells als propietaris. Mentrestant, es continuen fent gestions per localitzar les altres víctimes.

Els Mossos aconsellen que les persones a qui hagin robat el telèfon en aquella zona contactin amb la comissaria de Gavà i aportin el número d'IMEI del telèfon, que s'obté marcant *#06# al teclat de l'aparell.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut