Dues persones detingudes a la Jonquera, direcció a França, per possessió d'armes de guerra i munició
Armes de guerra i munició interceptades per la Guàrdia Civil a la Jonquera

Dos detinguts per portar armes de guerra i munició en una furgoneta a la Jonquera

La Guàrdia Civil ha intervingut dos llançagranades, morter i granades, entre d'altres armes de guerra

ACN/RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha detingut dues persones per possessió d'armes i munició. Els van aturar a l'AP-7 quan passaven per la Jonquera.

Els detinguts són dues persones de 55 i 56 anys. El vehicle amb què circulaven anava en direcció a França per l'autopista i la Guàrdia Civil els va aturar abans d'arribar a la frontera. En el registre de la furgoneta van trobar-hi diverses armes de guerra i munició.

Entre les armes, hi havia dos llançagranades Panzerfaust, un morter de 50 mm, una gran varietat de munició de morter, cartutxos de calibre de guerra, granades, un visor d'artilleria i diverses eines que es podrien fer servir per recarregar els projectils de morter.

Els especialistes en desactivació d'explosius de la Guàrdia Civil, l'equip GEDEX, van encarregar-se del material per analitzar-lo i fer-ne el peritatge.

Les persones han estat identificades i detingudes per un delicte de tràfic il·lícit d'armes. Els detinguts ja els han posat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

ARXIVAT A:
Guàrdia Civil
Anar al contingut