Imatge d'una mesa electora a Castellvell del Camp (@AVPCCastellvell)

Dos detinguts per negar-se a portar mascareta i agredir dos mossos quan anaven a votar

Ha passat a Castellvell del Camp, quan els dos joves anaven a votar en un centre de dia habilitat com a col·legi electoral

Laura GalanActualitzat

Dos joves de 24 anys han estat detinguts aquest diumenge al matí a Castellvell del Camp, al Baix Camp, per negar-se a posar-se la mascareta per votar al seu col·legi electoral quan els ho ha demanat la policia i haver-se enfrontat a dos agents dels Mossos, als quals han ferit lleument.

Els fets han passat, segons han explicat els Mossos d'Esquadra a l'agència Efe, quan els dos veïns de Castellvell anaven pel carrer Pompeu Fabra i es dirigien cap al col·legi electoral habilitat al centre de dia del municipi.

Els agents de la patrulla destinada a aquest col·legi els han requerit reiteradament perquè es posessin la mascareta abans d'accedir a la seva mesa, cosa a la qual s'han negat.

Segons les mateixes fonts, els joves han agredit físicament els agents, que han sofert esgarrapades.

Tots dos ha estat detinguts com a presumptes autors d'un delicte de desobediència greu i un altre d'atemptat a agents de l'autoritat. Els han traslladat a la comissaria dels Mossos de Reus, per prestar declaració abans de passar a disposició judicial.

 

ARXIVAT A:
Eleccions Parlament Catalunya 2021Policial
Anar al contingut