La botiga on van tenir lloc els fets el 9 d'octubre (CCMA/Marina Solà)

Dos detinguts per la mort del botiguer de Rubí que intentava evitar un robatori

El propietari va ser apunyalat per dos joves a qui perseguia pel robatori d'una ampolla d'alcohol
Redacció Actualitzat
TEMA:
Policial

Els Mossos han detingut aquest dimecres al matí dos joves com a presumptes autors de la mort del propietari d'una botiga de queviures de Rubí. Els detinguts tenen antecedents per delictes menors.

El 9 d'octubre, els detinguts haurien robat una ampolla de rom a la botiga de la víctima i quan aquest va sortir darrere seu per agafar-los, l'haurien apunyalar al pit i al coll.

Els dos lladres s'haurien encarat al comerciant i l'haurien mort en ple carrer i a la vista d'altres vianants. Els fets van passar cap a les 11 de la nit al centre de Rubí, a la vora de la plaça Onze de Setembre.

El botiguer va voler evitar que un grup de lladres li robessin una ampolla d'alcohol (CCMA)

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va intentar reanimar el ferit, que finalment va morir a causa de les lesions provocades per arma blanca.

La revisió de les càmeres de seguretat i els testimonis han estat clau per detenir els dos presumptes autors, que durant els propers dies passaran a disposició judicial.

Els Mossos de la Divisió d'Investigació Criminal de Metronord es van fer càrrec de la investigació de l'homicidi, i amb aquestes dues detencions, el cas queda resolt.

ARXIVAT A:
Policial
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut