Dos detinguts per agredir dos agents que van aturar una festa il·legal a Matadepera
Els policies locals van demanar ajut als Mossos (ACN/Ajuntament de Matadapera)
Matadepera

Dos detinguts per agredir dos agents que van aturar una festa il·legal a Matadepera

La patrulla de la Policia Local, advertida per uns veïns dels aldarulls i sorolls que sentien, van desplaçar-se fins la casa on es feia la festa

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones acusades d'agredir dos policies locals que van aturar una festa privada en una casa a Matadepera on hi participaven una vintena de persones. Els agents van ser traslladats a un centre hospitalari.

Els fets van passar abans de la mitjanit en un domicili de la plaça de les Acàcies on es feia una festa il·legal, segons un comunicat emès per l'Ajuntament del municipi.


Fins a la casa s'hi va desplaçar una patrulla de la Policia Local que havia estat advertida per uns veïns dels aldarulls i sorolls que sentien. Els assistents no van fer cas dels agents i els van agredir fins al punt que van haver de ser traslladats a un centre hospitalari, on ja han estat donats d'alta. Una vintena de persones van fugir cap a les cases veïnes i van fer saltar les alarmes.

Davant d'això, la Policia Local va demanar suport als Mossos d'Esquadra i va detenir dues persones, els organitzadors de la festa, per un presumpte delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat.

Els assistents de la festa il·legal van ser identificats i sancionats per saltar-se les mesures de seguretat contra la Covid-19. Segons el consistori de Matadepera, els dos agressors ja han passat a disposició judicial.

També aquest dissabte a la nit, un grup de desenes de joves s'han enfrontat a una patrulla dels Mossos que els volia identificar a Pallejà, al Baix Llobregat. Els fets han acabat amb dos detinguts, en aquest cas menors d'edat.

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha condemnat les dues agressions en una piulada a Twitter:


D'altra banda, a Barcelona, agents de la Guàrdia Urbana han desallotjat els assistents a dues festes no autoritzades, una a l'Eixample i l'altra a Ciutat Vella.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'EsquadraCoronavirus Covid-19
Anar al contingut