Material decomissat als dos detinguts
Pont de Suert

Dos detinguts al Pallars Jussà per robar més de 6 quilòmetres de coure de la xarxa telefònica

Dies abans de la detenció havien venut 1.500 quilos de cable de coure a una deixalleria del Segrià

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes al Pallars Jussà acusats de sostreure més de 6 quilòmetres de cable de coure telefònic. Els detinguts, de 33 i 62 anys, són veïns de Vilaller i Pont de Suert, a l'Alta Ribagorça. Un d'ells té antecedents per delictes contra el patrimoni.

Les detencions es van fer el dia 16, gràcies a un dispositiu de vigilància que havien establert els Mossos després que al febrer hi va haver a la zona un important robatori de cable de coure de la xarxa telefònica, que va deixar part del terme de Tremp sense servei

El dispositiu muntat pels Mossos i la col·laboració ciutadana han permès als agents enxampar els dos homes mentre estaven enrotllant 600 metres de cable que acabaven de robar, a més de trobar-los material divers utilitzat en el robatori.

Un cop a comissaria, la policia va constatar que tant els detinguts com persones del seu entorn havien venut en les últimes setmanes prop de 1.500 quilos de cable de coure a una deixalleria de Torrefarrera, al Segrià.

Anar al contingut