Dos ciclistes morts i un de ferit crític en ser envestits de cara per un cotxe al Papiol

El conductor, un home de 80 anys, està detingut per homicidi imprudent, després d'envair el carril en sentit contrari, segons les primeres investigacions dels Mossos

RedaccióActualitzat

Dos ciclistes han mort aquest diumenge i un tercer es troba en estat crític per un accident amb un cotxe implicat a la carretera C-1413a, a l'altura del Papiol, al Baix Llobregat. El turisme ha envait el carril contrari en un revolt i s'ha emportat per davant els ciclistes.

El conductor, de 80 anys, ha quedat detingut per homicidi imprudent, com es fa normalment en aquests casos. Se li ha fet un test d'alcohol i drogues, que ha donat negatiu, i ara s'està investigant què li ha passat.

Els dos ciclistes morts són un home de 66 anys i una dona de 43 anys, tots dos veïns de Rubí. El ciclista ferit ha estat traslladat en estat crític a l'Hospital de Bellvitge.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, l'accident ha passat al punt quilomètric 5 de la via, poc abans del migdia. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 11.52 h.

L'accident ha passat en un revolt

Enguany han mort 97 persones a les carreteres catalanes. Set són ciclistes.

Per l'accident s'han activat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i cinc unitats del sistema d'emergències mèdiques (SEM).

La carretera ha estat tallada més de dues hores.

ARXIVAT A:
Trànsit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut