L'accident d'autobús va provocar la mort d'una dona i una nena al Carmel
L'accident d'autobús va provocar la mort d'una dona i una nena al Carmel
Barcelona

Dos anys i mig de presó i quatre i mig d'inhabilitació per al conductor d'autobús que va matar una nena i una dona al Carmel

L'Audiència de Barcelona ha confirmat la condemna per l'accident del Carmel. Una nena de 12 anys i una dona van morir atropellades arran de la brusca maniobra que va fer el xòfer d'autobús.

RedaccióActualitzat
L'Audiència de Barcelona ha confirmat la condemna de dos anys i mig de presó i quatre i mig d'inhabilitació per conduir autobusos al xòfer responsable de l'accident del Carmel el 2008, segons ha pogut saber Catalunya Informació. Una nena de 12 anys i una dona van morir atropellades arran de la brusca maniobra que va fer el xòfer.

L'alt tribunal ha confirmat de manera íntegra la sentència que fa un any va dictar un jutjat penal i que condemna el conductor per dos delictes d'homicidi per imprudència greu, si bé en demana l'indult, perquè no entri a la presó.

L'Audiència no ha estimat el recurs de la companyia d'autobusos Authosa, que al·legava que l'accident era imprevisible i la maniobra, inevitable. La sentència considera que el conductor va incórrer en una falta greu de diligència i professional, ja que tenia vint anys d'experiència i tenia apamat el recorregut.

L'advocada que representa la família de la nena morta, Joana Marín, ha expressat la seva satisfacció perquè al final es pot tancar aquest capítol.

L'accident va passar quan el xòfer de l'autobús va arrencar amb segona i fent una gran accelerada, després d'haver-se discutit amb el conductor d'una furgoneta que no li deixava fer el gir. Es va enfilar a la vorera a la confluència dels carrers Dante i Pantà de Tremp, al barri del Carmel, i va atropellar les víctimes.

Anar al contingut