La víctima rebia missatges amenaçadors des del juny (Pixabay)

Dos anys de presó per amenaces de mort i violació a una noia francesa a la xarxa

La víctima va denunciar en un fil de Twitter les amenaces que havia rebut durant setmanes i, a partir d'aquí, es va poder descobrir qui era l'assetjador

RedaccióActualitzat

Les amenaces de mort i de violació a les xarxes socials eren constants des de feia setmanes. Un jove de 20 anys s'adreçava a una noia de 18 a qui no coneixia, però que l'hauria rebutjat.

Ara ha estat jutjat en un judici ràpid i ha estat condemnat a dos anys de presó.

En un fil de Twitter compartit 28.000 vegades, la víctima va revelar l'assetjament que estava patint. Segons les captures de pantalla, els insults van començar a través de missatges privats a Instagram a començament de juny. A l'agost, els missatges ja s'havien tornat més violents.

 

 

"Tu, t'enganxaré, et violaré", "Massacraré la teva família", li havia dit l'assetjador en missatge d'àudio mentre li exigia que contactés amb ell per parlar. Es gravava en imatges a ell mateix buscant la noia a París o a Essonne, on viu.

En un dels vídeos portava un ganivet a la mà que movia amenaçadorament mentre deia: "Atreveix-te a venir, t'estic esperant." També li deia que no el denunciés.

 

 

Presumia que la justícia mai li faria pagar pel que estava fent: "Al juliol em van condemnar i estic lliure. Pots presentar una denúncia. Sé com funciona. Sempre estaré lliure. Encara que et talli el coll i et violi, sé que mai trigaria 20 anys a sortir."

L'assetjament va començar al juny i la noia vivia cada cop amb més por i angoixa: "La policia està esperant que em mori per actuar amb bojos que estan lliures", alertava.

La denuncia es va fer viral i moltes altres noies van explicar que també havien estat víctimes de missatges amenaçadors de la mateixa persona.

La mobilització dels internautes va permetre rastrejar la identitat del sospitós, que es diu Florian, i va acabar anant pel seu compte a una comissaria de Val d'Oise diumenge passat, on la policia el va detenir.

ARXIVAT A:
Assetjament sexual Xarxes socials França
Anar al contingut