Dos accidents mortals a Girona: un home atropellat i un conductor ha sortit de la via
Els Mossos van rebre anit l'avís de dos accidents a Santa Cristina d'Aro i Girona (Flickr @Mossos)

Dos accidents mortals a Girona: un home atropellat i un conductor ha sortit de la via

Amb aquestes ja són 78 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a les carreteres de Catalunya

Actualitzat

Dues persones han mort a causa de dos accidents de trànsit que han passat aquesta nit, un a la carretera C-65 a Santa Cristina d'Aro, al Baix Empordà, i l'altre, a la N-2 a Girona. Amb aquestes ja són 78 les persones que han mort en accidents de trànsit a les carreteres catalanes aquest any, segons el balanç provisional del Servei Català de Trànsit.

Els dos accidents han passat gairebé a la mateixa hora. El primer, quan passaven 10 minuts de les 10 de la nit. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís d'un accident al quilòmetre 720,2 de la carretera N-2 a l'altura de Girona.

L'ocupant d'un turisme ha sortit del vehicle i ha estat atropellat mortalment quan el cotxe que circulava al darrere l'ha envestit. La víctima és un home de 44 anys, veí de Banyoles. Els Mossos investiguen els motius pels quals l'home va baixar del cotxe enmig de la carretera.

S'han desplaçat per atendre el sinistre quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM.

A 2/4 de 10 de la nit, els Mossos han rebut un altre avís d'accident. Aquest ha passat a la carretera C-65 al quilòmetre 5 al seu pas per Santa Cristina d'Aro, en sentit Llagostera.

Un turisme ha sortit de la via i ha bolcat. L'accident ha causat la mort del conductor, i únic ocupant del vehicle, un home de 31 anys, veí de Calonge, al Baix Empordà. S'investiguen les causes del sinistre, on hi han acudit dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM.

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitat
Anar al contingut