"Don't Call Me Angel", trio de dives per a la nova cançó de "Los ángeles de Charlie"
Lana del Rey, Ariana Grande i Miley Cyrus, en una imatge del videoclip (YouTube)

"Don't Call Me Angel", trio de dives per la nova cançó de "Los ángeles de Charlie"

"Noi, no em diguis àngel", el missatge de Lana del Rey, Ariana Grande i Miley Cyrus per a la nova versió de les tres agents símbol de l'empoderament femení als 70

RedaccióActualitzat

Lana del Rey, Ariana Grande i Miley Cyrus formen el trio musical que posa veu a les aventures de la nova entrega cinematogràfica de "Los ángeles de Charlie".

El tema principal es titula "Don't Call Me Angel" i ja suma més de tres milions de reproduccions en les primeres hores penjat a les xarxes.

El vídeo mostra les tres dives amb unes ales negres que recorden les famoses desfilades de la marca de llenceria Victoria's Secret. Ariana Grande hi mostra una imatge més angelical; Miley Cyrus, la més agressiva, en un ring de boxa, i Lana del Rey hi apareix com a experta en tecnologia digital.

 

Per a la pel·lícula, dirigida per Elizabeth Banks, caldrà esperar fins al 29 de novembre, quan s'estrenarà el film a casa nostra, i que tindrà com a protagonistes Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska.

 

Agafaran el relleu a Cameron Diaz, Drew Barrymore i Lucy Liu, protagonistes l'any 2000 de l'anterior versió cinematogràfica amb banda sonora de les Destiny's Child, amb el tema "Independent Women Pt. 1". Beyoncé, Michelle Williams i Kelly Rowland posen veu al que va ser un gran èxit i que acumula més de 44 milions de reproduccions a YouTube.

 

Farrah Fawcett, Jaclyn Smith i Kate Jackson van ser les primeres "àngels de Charlie", considerades un símbol de l'empoderament femení a la televisió dels anys 70

Farrah Fawcett, Jaclyn Smith i Kate Jackson (Wikipèdia)

 

Tres dives amb legions de fans

Ariana Grande ha estat la productora executiva de la banda sonora de la pel·lícula. Aquest agost ha presentat el seu tema "Boyfriend", que acumula més de 73 milions de visites,  i va rebre tres Video Music Awards de la cadena MTV pel seu darrer treball "Thank U".

Lana del Rey acaba de publicar fa unes setmanes el seu darrer disc d'estudi, "Norman Fucking Rockwell".

Miley Cyrus acaba d'estrenar el tema "Slide Away" amb més de 12 milions de reproduccions en una setmana.

ARXIVAT A:
MúsicaCinema
Anar al contingut