Washington

Donald Trump insinua que Hillary Clinton anava drogada en el debat de candidats

RedaccióActualitzat

Falten poc més de tres setmanes per a les eleccions als Estats Units i la campanya es va embrutant dia rere dia. A les acusacions d'assetjament a Donal Trump se sumen les de manipulació a Hillary Clinton. L'últim episodi de joc brut l'ha protagonitzat el candidat republicà. Donald Trump demana que li facin un test de drogues a Hillary Clinton abans del seu pròxim debat, aquest mateix dimecres.

Donald Trump ha insinuat així que la seva rival demòcrata, Hillary Clinton, es droga. El candidat republicà a la Casa Blanca ha dit que caldria passar un control antidopatge.

"Crec que caldria una prova de drogues abans del pròxim debat. Crec que hauríem de fer-ho, per què no? Hem de fer una prova de drogues abans perquè no sé el que està passat amb ella. Al començament de l'últim debat tenia moltíssima energia, però cap al final era com si digués "baixeu-me de l'escenari".

Acorralat per les noves denúncies d'abusos sexuals, Trump ha reaccionat amb aquest sorprenent contraatac i ha proposat passar controls obligatoris de drogues, igual que els atletes.

Els vincles de Clinton amb l'entramat financer

D'altra banda, el portal Wikileaks ha difós tres discursos de Hillary Clinton pagats pel banc Goldman Sachs, per subratllar així els vincles de la candidata demòcrata amb l'entramat financer de Wall Street.

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut