Serveis sanitaris i dels bombers que van pujar al Tibidabo a socórrer els ferits. (Foto: EFE)
Els ferits van ser traslladats a diversos hospitals catalans després de l'accident. (Foto: EFE)
Barcelona

Donada d'alta una de les ferides en l'accident del Tibidabo i ja només en queda una d'hospitalitzada amb pronòstic greu

Els tres adolescents que van resultar ferits en l'accident de l'atracció El Pèndol del parc del Tibidiabo de Barcelona continuen evolucionant favorablement. Ara ha estat donada d'alta una de les menors ferides en l'accident. Es tracta de la noia de 15 anys que estava ingressada amb pronòstic greu a l'Hospital Sant Joan de Déu amb un traumatisme cranioencefàlic i diverses contusions. Així doncs, continua hospitalitzada a la Vall d'Hebron la noia de 15 anys amb pronòstic greu. Té lesions i fractures a les dues cames, amb especial afectació a la cama dreta, i problemes vasculars importants. Tot i això, es manté estable.

Actualitzat
El Departament de Salut ha informat que ja ha donat d'alta la menor de 15 anys ingressada a l'Hospital Sant Joan de Déu. La noia presentava un traumatisme cranioencefàlic i diverses contusions.

Dels tres ferits en l'accident d'una atracció del parc del Tibidabo, en el qual va morir una quarta jove, de 15 anys, ja només queda ingressada a l'Hospital de la Vall d'Hebron, amb pronòstic greu, una noia de 15 anys. Té lesions i fractures importants a les dues cames, amb especial afectació a la cama dreta, i problemes vasculars importants. Tot i que la jove ja es troba estable, està previst que torni a ser operada en les pròximes hores a causa de la circulació vascular a la cama dreta.

En l'accident va resultar també ferit lleu un jove, que, després de ser atès pels serveis d'emergències mèdiques, va ser traslladat a l'Hospital General de Catalunya. El jove ja va ser donat d'alta aquest diumenge.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut