Control de la Guàrdia Urbana a Barcelona
Control de la Guàrdia Urbana a Barcelona
Barcelona

Dona positiu per tota mena de drogues amb el fill de 4 anys al seient del darrere

RedaccióActualitzat

Arriba Nadal i la Guàrdia Urbana de Barcelona incrementa els controls de drogues i alcoholèmia. Des d'aquest cap de setmana fins passat festes es faran controls en diversos carrers.

L'objectiu és dissuadir els conductors beguts o drogats d'agafar el cotxe en una època de sopars d'empresa i familiars en què es pot consumir alcohol en excés. Aquest dissabte a la nit s'han fet controls a la cruïlla del carrer d'Aragó amb Marina i a la ronda de Dalt a tocar de la plaça de Karl Marx.

Els mateixos agents han explicat el cas més greu que han vist:

"Hem pogut aturar i retirar de la circulació un conductor que ha donat positiu en cocaïna, metamfetamina i cànnabis i portava el seu fill de 4 anys al darrere."

El conductor ha estat multat per conduir drogat. Segons l'Ajuntament de Barcelona, els agents han immobilitzat el vehicle fins que ha arribat una altra persona que s'ha posat al volant després de donar negatiu a les proves de detecció d'alcohol i drogues.

La Guàrdia Urbana assegura que "només per haver retirat aquest conductor, les vuit hores que estarem fent controls avui ja paguen la pena".

De les 216 proves d'alcoholèmia que s'han fet, 11 han donat positiu. I, pel que fa a les drogues, gairebé un de cada dos controls que s'han fet ha donat positiu. S'han fet 15 controls i 7 han donat positiu.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut