El jove està ingressat de forma forçada en aïllament a l'hospital Can Misses d'Eivissa (Google Maps)
El jove està ingressat de forma forçada en aïllament a l'Hospital Can Misses d'Eivissa (Google Maps)

Dona positiu per Covid i se salta l'aïllament per anar a un comiat de solter a Eivissa

El jove, que ara està retingut, va viatjar el 29 de juny de Barcelona a Eivissa malgrat que tenia símptomes de la Covid i havia donat positiu en un test PCR

Actualitzat

Un jove que va viatjar de Barcelona a Eivissa el 29 de juny i es va saltar la quarantena per Covid per participar en un comiat de solter està retingut i ingressat a l'Hospital Can Misses de l'illa.

Segons sembla, tres dies abans de viatjar a Eivissa, el jove havia donat positiu en una prova PCR i se li havia ordenat aïllament domiciliari i respectar la quarantena obligatòria.

D'acord amb les dades facilitades pel Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, el jove va tenir els primers símptomes de la Covid el 20 de juny i el 26 va donar positiu al test PCR. Malgrat això, va viatjar de Barcelona a Eivissa saltant-se la quarantena.

El Centre de Coordinació d'Alertes va informar divendres el govern balear i les forces de seguretat que aquesta persona es trobava a Eivissa i, després de ser localitzada, es va acordar internar-la de forma forçosa en règim d'aïllament des d'ahir mateix al centre sanitari.

Ara, un equip de rastrejadors de la Conselleria de Salut del govern balear ha començat a contactar amb totes les persones amb les quals aquest home ha estat durant els últims dies, inclosos els participants en el comiat de solter.

El govern de les Balears ja ha anunciat que obrirà un expedient al jove retingut per un presumpte delicte contra la salut pública per no respectar l'aïllament obligatori sent positiu per Covid.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Salut
Anar al contingut