Un avió de la companyia Royal Air Maroc.
Un avió de la companyia Royal Air Maroc.
Barcelona

Dóna a llum en ple vol Casablanca-Bolonya i obliga a aterrar a Barcelona

La passatgera va notar les primeres contraccions pocs minuts després d'enlairar-se l'aparell i ho va comunicar al personal de cabina. El comandant va decidir desviar el vol cap a l'aeroport del Prat per precaució. En el vol hi havia casualment una llevadora que amb l'ajut de les hostesses i el cap de cabina van portar a terme "l'operació amb èxit" pocs segons abans d'aterrar.

RedaccióActualitzat
Un vol de la companyia Royal Air Maroc entre Casablanca i Bolonya, a Itàlia, va haver de desviar-se i fer una parada d'emergència aquest dilluns a Barcelona, però per un bon motiu que els passatgers de ben segur que recordaran. I és que una dona va donar llum en ple vol. Segons un comunicat de la companyia, la passatgera va notar les primeres contraccions pocs minuts després d'enlairar-se l'aparell i ho va comunicar al personal de cabina. Va ser aleshores quan el comandant va decidir desviar el vol cap a l'aeroport del Prat per precaució.

En el vol hi havia casualment una llevadora que, amb l'ajut de les hostesses i el cap de cabina, van portar a terme "l'operació amb èxit" pocs segons abans d'aterrar. La companyia, en aquest sentit, ha explicat que el seu personal de vol estar format amb tècniques d'intervenció mèdica, entre elles, els parts.

La dona, de 39 anys, i el seu fill es troben en bones condicions de salut després de ser traslladats a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. L'avió, per la seva banda, va reprendre el vol en sentit Bolonya 50 minuts després de l'aterratge a la capital catalana.
Anar al contingut