Lleida

Dona a llum en ple carrer a Lleida assistida per un dentista i un cambrer

Una jove de 22 anys ha donat a llum en ple carrer a Lleida

RedaccióActualitzat

Eren tres quarts de sis de la tarda d'aquest dijous quan un home ha entrat en un restaurant del carrer Anselm Clavé de Lleida demanant ajuda perquè la seva companya estava donant a llum en ple carrer.

Els veïns que hi havia en aquell moment per la zona han assistit com han pogut la dona, que estava repenjada en una finestra en ple carrer. El part havia començat i el nadó ja tenia mig cos fora.


Metges per un dia

Un dentista i un cambrer han sigut dos dels encarregats d'ajudar la dona. El dentista ha sigut el principal assistent del part. En declaracions al programa "Catalunya al dia", de Catalunya Ràdio, ha explicat que el part ha estat molt ràpid, i que gairebé en un minut el nen ja havia sortit.

"He agafat el nadó i l'he embolicat amb les tovalloles que m'ha portat el cambrer del restaurant del costat."

El dentista, que és cirurgià maxil·lofacial, ha reconegut que no havia assistit mai un part, però que la seva formació acadèmica l'ha ajudat a l'hora d'ajudar la dona. Tal com explica, el nen ha nascut en perfecte estat de salut.

"El nen ha nascut perfecte, ha començat a respirar. Al principi estava blanc, però ràpidament ha agafat un to rosat."

Tant la mare com el nadó han estat traslladats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i tots dos estan en perfecte estat de salut. Sens dubte, una anècdota que no oblidarà mai cap dels protagonistes.

 

ARXIVAT A:
MenorsSalut
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut