Xavier Domènech, en roda de premsa al Congrés després de la trobada amb Felip VI
Xavier Domènech, en roda de premsa al Congrés després de la trobada amb Felip VI
Madrid

Domènech sobre la resposta del PSOE a Compromís: "Se'ns demana un xec en blanc"

El líder d'En Comú Podem al Congrés, després de la seva trobada amb el rei, diu que hi ha "un cert fracàs col·lectiu" per no haver aconseguit un govern

RedaccióActualitzat

El portaveu d'En Comú Podem, Xavier Domènech, admet després de reunir-se amb Felip VI que la conversa que hi ha tingut s'ha dedicat al "passat recent" i al "present més probable", referint-se a la campanya electoral de les noves eleccions.

Segons Xavier Domènech, tant ell com el rei han coincidit que cal aconseguir que aquesta campanya "no desanimi la ciutadania". Domènech ha reiterat que la seva força política tenia una alternativa, un "govern de canvi d'esquerres", que no ha estat possible perquè el PSOE ha preferit mantenir el pacte amb Ciutadans.

En referència al document proposat per Compromís al rei i a la resposta que ja ha donat el PSOE, Domènech ha advertit que no han tingut temps de valorar-ho, però ha assegurat que aquest partit està reclamant un "xec en blanc", i no una proposta "real" d'obrir negociacions i que, per tant, no hi ha marge perquè canviï el panorama.

Anar al contingut