L'exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies Dolors Bassa en una roda de premsa (ACN)
L'exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies Dolors Bassa en una roda de premsa (ACN)

Dolors Bassa demana no "deixar caure" Sánchez perquè "l'alternativa és molt pitjor"

L'exconsellera en presó preventiva demana que les mobilitzacions no "tapin" ni "taquin" el judici al procés

RedaccióActualitzat

L'exconsellera del govern de Carles Puigdemont Dolors Bassa, en presó preventiva fa gairebé un any, ha demanat que el PDeCAT i ERC no "deixin caure" el govern del PSOE.

En una entrevista a la cadena de ràdio Rac1, Bassa ha reclamat un "gest" per facilitar l'aprovació dels pressupostos generals de l'estat:

"Ara per ara un "no" rotund als pressupostos tampoc el diria, però aprovar-los tampoc. No podem deixar caure el govern de Pedro Sánchez. L'alternativa a tombar aquest govern és molt pitjor, amb el PP, Ciutadans i l'extrema dreta. Si volen aprovar-los, que facin un gest, el que sigui, però que el facin."

En l'entrevista Bassa també demana que les accions i mobilitzacions que es facin durant el judici als líders independentistes siguin "coordinades". Ha afegit que, en tot cas, no "tapin o taquin tot el que es digui al judici":

"Aquells dies el protagonisme ha de ser nostre."

En una altra entrevista aquest dimarts Pedro Sánchez ha dit que aquest divendres el Consell de Ministres aprovarà el projecte de llei de pressupostos, malgrat que encara no té els suports necessaris per tramitar-lo.

Sánchez ha dit que buscarà el suport de tots els partits per aprovar-lo, també del PP i de Cs, i s'ha mostrat convençut que podrà esgotar la legislatura.

ARXIVAT A:
Dolors BassaJudici procésPedro Sánchez
Anar al contingut