Jodie Whittaker serà la primera "Dr. Who" de la història (EFE)
Jodie Whittaker serà la primera "Dr. Who" de la història (EFE)
Londres

"Doctor Who" serà una dona per primer cop en 54 anys

Jodie Whittaker protagonitzarà la popular sèrie de la BBC, que situa una dona al capdavant després de tretze intèrprets masculins

RedaccióActualitzat

L'actriu Jodie Whittaker serà la primera Dr. Who femenina de la història. La BBC ho ha anunciat en un tràiler al final del campionat de Wimbledon.

 

 

La popular sèrie fa 54 anys que és a la graella televisiva i ja han interpretat el personatge 12 actors, com ara David Tennant o Tom Baker. Whittaker serà la nova encarregada de donar vida al mític Doctor Who, que viatja en el temps a través d'una cabina de telèfon. Serà la 13a a interpretar-lo, però la primera dona a fer-ho.

Des del 2013 interpreta el paper Peter Capaldi, que va assumir la responsabilitat amb moltes crítiques, ja que els seguidors de la sèrie reclamaven un Doctor Who dona. El canvi de protagonista serà a l'especial de Nadal d'aquest any.

Chris Chibnall, el nou guionista i productor executiu de la sèrie, ha dit que sempre havia tingut present un Doctor Who dona i que Whittaker donarà qualitat al paper:

"Sempre vaig saber que volia a una dona per interpretar al 13è Doctor. Estem molt segurs amb la decisió. Jodie és una gran actriu, divertida i molt intel·ligent. Donarà càrregues d'enginy, força i qualitat al paper."

Jodie Whittaker no ha pogut amagar l'emoció davant aquest nou repte:

"És una sensació increïble. Com a actriu, com a persona i com algú que sempre vol afrontar nous reptes. Els fans han viscut molts canvis en la sèrie, aquest tan sols és un més."

 

 

Anar al contingut