Almenys sis morts en un tiroteig en un supermercat a l'estat nord-americà de Virgínia

L'Ajuntament del municipi de Chesapeake, on s'ha produït l'atac, afirma que també ha mort el suposat autor de l'atac i que hi ha diversos ferits

RedaccióActualitzat

Almenys sis persones han mort en un tiroteig en un supermercat Walmart de Chesapeake, a Vírgínia, als Estats Units, aquest dimarts. També hi ha diversos ferits. El portaveu de l'hospital més pròxim ha afirmat que hi ha cinc persones hospitalitzades arran dels fets.

Segons ha explicat el cap de la policia d'aquesta localitat, Leo Kosinski, l'autor hauria mort. Alguns mitjans nord-americans asseguren que l'autor podria ser un treballador de l'establiment que ha obert foc contra altres empleats i, després, s'hauria disparat un tret. Tot i això, els agents de seguretat i les autoritats no han confirmat aquesta informació.

A les 22.12, quan el supermercat encara estava obert, la policia ha rebut l'avís del tiroteig a dins del local, situat en una zona comercial, Sam's Circle.

Una quarantena de vehicles d'emergències s'han desplaçat a la zona, on també s'ha desplegat un enorme operatiu policial.

Les autoritats estan demanant a les persones que eren a la zona i als familiars dels que podrien haver estat al supermercat en aquell moment que es dirigeixin al centre de convencions de la localitat.

Des del compte oficial de la cadena Walmart s'ha lamentat el succés: "Estem trasbalsats per aquests tràgics fets al nostre Chesapeake."

Chesapeake, al sud-est de Virgínia, és una ciutat d'uns 250.000 habitants i forma part de l'àrea metropolitana de Virginia Beach i Norfolk.

ARXIVAT A:
Estats Units
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut