Desplegament policial a la zona del tiroteig (Reuters)
Desplegament policial a la zona del tiroteig (Reuters)
San Bernardino

Tres morts en un tiroteig en una escola de Califòrnia

Un home armat que després s'ha suïcidat ha entrat en una escola de San Bernardino ha matat la seva exdona -una professora- i també ha causat la mort d'un nen de vuit anys

RedaccióActualitzat

Tres persones han mort en un tiroteig a l'escola de primaria North Park, a la ciutat de Sant Bernardino, a Califòrnia. Un home armat ha entrat al centre, ha matat a trets la seva exdona -una professora-, i ha deixat ferit dos nens. Un d'ells, de 8 anys, ha mort aquesta matinada a l'hospital. Després de l'atac, l'home s'ha suïcidat.

Segons fonts policials, l'assaltant, Cedric Anderson, de 53 anys, ha entrat armat i ha matat la professora, Karen Elaine Smith, de la mateixa edat. Tot seguit s'ha disparat un tret. A l'aula hi havia una quinzena d'alumnes i dos adults en el moment del crim. Tot i que no era l'objectiu de l'atac, un dels nens ha mort a causa dels trets i un altre, de nou anys, ha quedat ferit. Està hospitalitzat en situació "estable".

 

 

Anderson i Smith estaven casats des de feia pocs mesos, però a les últimes setmanes s'havien separat, segons les informacions preliminars de la investigació. L'assassí tenia antecedents per violència de gènere i delictes per ames de foc i drogues. Els serveis d'emergència han evacuat 500 nens de l'escola.

Anar al contingut