Totes les organitzacions destaquen la gravetat de la situació a l'Àfrica.
Totes les organitzacions destaquen la gravetat de la situació a l'Àfrica.
Mogadiscio

Diverses organitzacions recullen donacions per ajudar la Banya d'Àfrica

La fam, la sequera i les lluites internes estan assetjant diversos països de la Banya d'Àfrica. Milers de persones han iniciat un èxode per buscar ajuda. Els campaments d'organitzacions internacionals estan saturats i no donen l'abast. I cada dia hi arriben desenes de persones. La situació és especialment greu pels nens, amb problemes de malnutrició. L'ONU, l'Unicef i diverses organitzacions humanitàries han arrencat campanyes per recollir donatius.

Actualitzat
Metges sense Fronteres permet fer aportacions a través del seu web o per transferència bancària.

Intermon Oxfam  disposa de comptes bancaris a diferents entitats. Els donatius es poden fer per telèfon, a través d'internet i a les seus i botigues de l'organització.

Unicef ha habilitat un formulari al seu web per a particulars i empreses. També s'hi pot col·laborar a través de l'ACNUR, l'Agència de l'ONU per als refugiats.

Save the Children recull donatius i destaca l'emergència a la Banya d'Àfrica, on la fam amenaça 10 milions de persones.

Creu Roja Espanyola ha habilitat comptes a diferents entitats per facilitar les donacions, que també es poden fer per telèfon i amb targeta de crèdit.

Càritas informa al seu web dels números de compte de diferents entitats on es poden fer arribar donacions. També ha penjat documentació sobre la situació a la Banya d'Àfrica.

Les donacions també es poden fer a través del Programa Mundial d'Aliments, que ha recaptat fins al moment uns 176 milions d'euros per combatre la sequera i la fam.

L'organització Acción contra el Hambre permet fer donacions a través de targeta de crèdit o bé per PayPal.

Anar al contingut