Tarda de sol i núvols baixos

Alberto AlcántaraActualitzat

Aquest diumenge, Catalunya quedarà situada just al passadís que formen l'extens anticicló amb centre al mar Negre i la gran pertorbació atlàntica. Una situació amb vents humits i càlids que canviarà dilluns, amb l'arribada d'un front per l'oest.

Sol i núvols

Serà un dia amb força sol, però no a tot arreu ni tota l'estona, sobretot a l'inici. Els núvols baixos han estat presents a tota la façana litoral i al prelitoral, i fins i tot  cap a la Catalunya central i alguns punts de l'oest. També els hem vist al vessant sud del Pirineu. En aquests sectors han caigut alguns plugims o algun ruixat poc significatiu. Al migdia, la nuvolositat ja es veia més trencada i la sensació de sol dominava a molts indrets del país. Aquesta serà la tònica de la tarda, amb més sol que núvols, però cap al vespre, els núvols baixos tornaran a guanyar extensió.  

Temperatura més alta

Mantindrem l'ambient més càlid de l'habitual per a l'època de l'any. La temperatura no canviarà gaire. En tot cas, la màxima pujarà una mica, però continuarem amb molts valors al voltant dels 24-25 ºC i extrems de 27-28 ºC cap a ponent o les Terres de l'Ebre.

I dilluns...

El matí serà encara força tranquil, però a la tarda arribarà un front que portarà una regada força general però irregular, amb precipitacions localment moderades.
 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut