Els Mossos han dissolt dues festes no permeses en temps de Covid

Dissolts dos botellons amb gairebé 200 persones a Sant Quirze i Bordils

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han dissolt aquesta passada nit a Sant Quirze de Vallès (Vallès Occidental) un macrobotelló amb cent persones, i un altre amb unes noranta al municipi de Bordils (Gironès).

A més d'aquests dos botellons, els agents han dissolt una altra mitja dotzena de festes prohibides per frenar la pandèmia de la Covid a Cerdanyola de Vallès, Viladecans, Gavà, Vilafranca del Penedès, Gualta i Vilafant.

La festa més nombrosa s'estava celebrant al carrer Vicenç Renom de Sant Quirze, amb la participació d'unes cent persones, i va ser dissolta pels Mossos cap a les dotze de la nit.

 

A Barcelona, la Guàrdia Urbana ha desallotjat 1.665 persones de la via pública entre les sis de la tarda de dissabte i les sis del matí d'aquest diumenge, ha imposat 48 denúncies per consum d'alcohol i 2 denúncies per vulnerar les ordenances de convivència.

La nit d'aquest dissabte era l'última abans que aquest diumenge es decreti el toc de queda a Catalunya, que previsiblement limitarà la circulació de persones entre les deu o les onze de la nit i s'allargarà fins les sis del matí.

ARXIVAT A:
Coronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut