El Col·legi Major Galileo Galilei (Google Maps)
El Col·legi Major Galileo Galilei (Google Maps)

Dissolen una festa amb 200 estudiants a la residència que ja va obligar a tancar la UPV

El president valencià qualifica d'intolerable l'actitud dels estudiants de la festa i avança que "s'investigarà fins al final"

RedaccióActualitzat

200 estudiants de festa, abans de Nadal i en els moments crítics de la segons onada de la pandèmia. Ha passat a València, a la mateixa residència que ja va ser el centre d'un brot a l'octubre que va a obligar a tancar tot un campus de la Universitat del País Valencià.

La Policia Nacional ha dissolt la festa al Col·legi Major Galileo Galilei després d'una queixa. Uns 200 estudiants ocupaven parts de l'interior de la residència i feien gresca sense respectar les distàncies de seguretat ni l'ús de mascareta obligatòria.

Segons la policia, els estudiants estaven reunits "en grups reduïts" a les zones comunes. A l'arribada dels agents, cap a tres quarts d'una de la matinada, els estudiants han tornat a les seves habitacions.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha qualificat d'intolerable l'actitud dels estudiants de la festa i avança que "s'investigarà fins al final":

 

La mateixa residència

El  Col·legi Major Galileo Galilei es va fer cèlebre al setembre per una altra festa. Llavors, una altra convocatòria multitudinària va acabar provocant un brot a l'octubre amb més de 160 contagiats. El brot va obligat a suspendre les classes presencials de tot el Campus de Vera de la UPV.
 

La Policia de la Generalitat Valenciana va identificar  214 persones que van participar entre el 26 i el 27 de setembre en una festa eivissenca al terrat de la residència.

ARXIVAT A:
Coronavirus País Valencià
Anar al contingut