Balaguer

Disset detinguts en una operació antidroga a la Noguera i la Franja de Ponent

Disset persones han estat detingudes a Balaguer, la Noguera, i a la Franja de Ponent per la Guàrdia Civil, en una operació antidroga en què s'han intervingut 21 quilos de cocaïna i més de 85.000 euros en metàl·lic, a més de substàncies per adulterar la droga. La majoria dels detinguts, llevat de quatre espanyols, són d'origen marroquí, tenen entre 23 i 35 anys i resideixen a Montsó, Osca i a Balaguer.

Actualitzat
La investigació va començar el novembre del 2010 i ha culminat amb disset persones detingudes i els posteriors registres als seus domicilis, on s'han trobat 21,8 quilos de cocaïna; 404 grams d'haixix, 64 de marihuana; 82.392 euros en metàl·lic; cinc quilos de substàncies per al tall de la droga; deu litres de dissolvent; una premsa hidràulica; set balances de precisió; vuit turismes, cinc d'alta gamma; 45 telèfons mòbils, 25 dels quals d'última generació, un GPS i material informàtic.

A més, se'ls van intervenir embolcalls per a la distribució al detall de la cocaïna, i documentació comptable sobre el tràfic de drogues realitzat, que ha estat posat a disposició del jutjat d'instrucció número 1 de Montsó, que ha decretat l'ingrés a la presó de cinc i n'ha imputat dotze més per tràfic de drogues. Aquesta ha estat la confiscació de cocaïna més gran realitzada a Osca.

Anar al contingut