Dissenyen un vàter inclinat per estar-s'hi poca estona a la feina

El seient de Standard Toilet està pensat per estar-s'hi com a màxim cinc minuts i millorar "l'eficiència dels treballadors"

RedaccióActualitzat

Estar més de 5 minuts assegut al vàter a la feina serà més incòmode. Des de la British Toilet Association han aprovat el disseny d'un vàter amb una inclinació de 13 graus per evitar que els treballadors hi passin molta estona i augmentin la seva productivitat.

La inclinació habitual d'onze graus permet a l'usuari estar assegut còmodament uns 15 minuts. El seient de Standard Toilet està pensat per estar-s'hi com a màxim cinc minuts.

 

Segons el seu creador, Mahabir Gill, la inclinació cap avall provocarà una major tensió a les cames que evitarà que les persones s'hi estiguin llargues pauses al bany a la feina. Explica que la idea la va tenir fent cua al lavabo d'una benzinera

"Em preguntava que hi feia la gent allà tanta estona. Alguns sortien amb els seus telèfons mòbils"

 

La companyia Standard Toilet explica que s'estima que només al Regne Unit les pauses dels empleats costen a les empreses més de 4.000 milions d'euros anuals.

I afegeixen que "hi ha estudis mèdics que suggereixen que l'ús del WC tradicional pot contribuir a tenir hemorroides i a debilitament dels músculs pèlvics".

L'empresa ha sol·licitat la patent amb aquests objectius:

"La nostra única sol·licitud de patents, aplicable a tot el Regne Unit i a tot el món, ofereix una oportunitat única per millorar la salut i el benestar dels empleats amb eficiència empresarial mitjançant les reduccions d'ús de mitjans de comunicació social."

 

Expliquen també que una enquesta de YouGov revela que cada cop que anem al vàter ho fem amb el telèfon. La majoria dels britànics, un 57%, admeten utilitzar el telèfon al vàter. Un percentatge que augmenta entre els britànics més joves on aquesta tendència és molt més alta.

 

 

L'empresa amb seu a Stafforshide ja té comandes de benzineres i oficines municipals d'aquests nous vàters que tenen un cost d'entre 180 i 500 euros.

 

Dades tècniques Standard Toilet

 

Polèmica a les xarxes

El nou disseny ha generat polèmica ja que no explica per exemple com afecta aquest vàter a les persones amb problemes de mobilitat o amb dolors d'esquena, maluc o genoll...?

A través de les xarxes molts usuaris han mostrat el seu desacord amb "aquest maltractament" a l'usuari o treballador i han fet broma dient que per compensar la inclinació s'asseuran a l'inrevés o que hi posaran un coixí per no notar la inclinació. 

ARXIVAT A:
Viral
Anar al contingut