Es presenta els mòbils més cars del mercat, que són plegables

Dispositius plegables i molt més cars, entre les novetats del Congrés de Mòbils

Actualitzat

El Congrés de Mòbils ha arrencat avui a Fira de Barcelona, a l'Hospitalet de Llobregat, on es presentaran al món les últimes novetats en tecnologia.

L'edició d'aquest any està centrada, entre altres, en la connectivitat 5G en àmbits com la sanitat i el transport, la intel·ligència artificial o els avenços en la robotització de la indústria.

 



Mòbils plegables

Una de les novetats estrella és el tan publicitat mòbil plegable. Tant Samsung com Huawei han optat per presentar els seus dispositius plegables en vitrines, de manera que ningú els ha pogut fer servir i comprovar-ne la usabilitat.

 



En el cas del mòbil de la firma xinesa Huawei, es diu que és tou al tacte. En qualsevol cas, es tracta dels dispositius més cars del mercat, amb preus que s'acosten als 2.300 euros.

 



Mòbils amb moltes càmeres

La quantitat de càmeres que incorporen és també una altra de les tendències.

Samsung ha presentat un mòbil amb sis càmeres que porta un estabilitzador a prova de salts per no perdre nitidesa ni tan sols quan es grava a càmera lenta. A més, permet compartir bateria amb altres dispositius.

 



Desbloquejadors innovadors

Pel que fa a la manera de desbloquejar el mòbil, LG ha portat a Barcelona una forma molt innovadora per fer ho. Consisteix a reconèixer el dibuix de les venes de la mà gràcies a un sistema d'infrarojos.

Aquesta companyia també ha presentat un mòbil on es pot integrar una segona pantalla. Segons, Miguel Ángel Fernández, director de màrqueting de la firma LG, està pensat per a la multitasca.

"També servirà perquè els usuaris puguin triar des d'on volen veure un partit de futbol, per exemple."

 

 

Mòbils de gran format

L'empresa Sony aposta pel format cinema i presenta un mòbil no només per consumir vídeos, sinó també per poder-ne gravar amb les mides proporcionals a una pantalla de cinema.

Quant als ordinadors, Huawei ha aprofitat el Mobile Congress per fer la presentació a Barcelona d'un portàtil que permet descarregar tota la informació d'un mòbil, només acostant-lo.

 



La majoria d'aquestes novetats es podran trobar a les botigues a mitjans d'any.

 

 

ARXIVAT A:
Mobile World Congress
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut