Disney portarà a les pantalles, el 2015, la setena entrega de "La guerra de les galàxies".
Disney portarà a les pantalles, el 2015, la setena entrega de "La guerra de les galàxies".
Las Vegas

Disney anuncia les dates d'estrena de les pel·lícules de la nova trilogia de "Star Wars"

El president de Walt Disney Studios, Alan Horn, ha anunciat que la companyia estrenarà una pel·lícula basada en l'univers "Star Wars" cada any entre el 2015 i el 2019. A banda de la nova trilogia, hi haurà dues produccions que giraran al voltant de la vida d'algun dels personatges de les pel·lícules.

RedaccióActualitzat
El president de Walt Disney Studios, Alan Horn, ha anunciat que la companyia estrenarà una pel·lícula basada en l'univers "Star Wars" cada any entre el 2015 i el 2019. En el marc de la CinemaCon, la trobada anual de l'Associació Nacional de Propietaris de Sales de Cinema, Horn ha explicat que els títols de la nova trilogia s'intercalaran amb dos films independents centrats en personatges de la saga.

Fins ara se sabia que la primera pel·lícula de la nova trilogia, que serà el setè episodi de "Star Wars", s'estrenarà l'any 2015 i la dirigirà el creador de "Lost", J. J. Abrams. Horn ha anunciat que els episodis vuitè i novè arribaran a la gran pantalla, respectivament, el 2017 i el 2019. Aquesta trilogia, com va confirmar George Lucas, tindrà la presència de Harrison Ford, Carrie Fisher i Mark Hamill, protagonistes de la primera pel·lícula de "La guerra de les galàxies".

A més, els anys 2016 i 2018 veuran la llum dues produccions que giraran al voltant de la vida d'algun dels personatges de les pel·lícules. Tot i que Disney encara no ha revelat quins seran els protagonistes, els rumors apunten a Han Solo i el mestre Yoda.

36 anys amb els Jedis

La saga de "La guerra de les galàxies" va començar l'any 1977 amb "Una nova esperança", dirigida per George Lucas, el creador d'un dels fenòmens més exitosos de la història del cinema. Durant els anys següents, es van estrenar "L'imperi contraataca" (1980) i "El retorn del Jedi" (1983).

Per explicar els fets anteriors a "Una nova esperança", Lucas va rodar una segona trilogia formada per "L'amenaça fantasma" (1999), "L'atac dels clons" (2002) i "La venjança dels sith" (2005). A més, l'any 2008, Lucasfilm va estrenar a la televisió la sèrie d'animació "Star Wars: The Clone Wars".

Des del mes d'octubre passat, Disney controla la franquícia "Star Wars" des que va comprar la productora Lucasfilm per 4.000 milions de dòlars.
Anar al contingut