Futbol

Diop: "Vaig ballar com un mico perquè em van cridar 'mico'"

Pape Diop va sortir de forma voluntària a la sala de premsa del Ciutat de València per explicar la seva versió dels fets: "Vaig anar a treure un córner i (els aficionats de l'Atlètic) em van fer el crit del mico. Per treure-li importància em vaig posar a ballar com un mico", va dir

Actualitzat

Pape Diop va sortir de forma voluntària a la sala de premsa del Ciutat de València per explicar la seva versió dels fets: "Vaig anar a treure un córner i (els aficionats de l'Atlètic) em van fer el crit del mico, i per treure-li importància em vaig posar a ballar com un mico". I va afegir: "És un tema que m'afecta molt i que m'ho fan en molts camps".

El ball de Diop va propiciar també una picabaralla entre els dos equips sobre el camp. L'Atlètic estava perdent per 2 a 0 i els nervis es van disparar. Més endavant, quan es van conèixer les raons del senegalès, representnats del conjunt "colchonero" van visitar el vestidor local per demanar-li disculpes. Diop va assegurar que no tenia cap problema amb l'afició de l'Atlètic: "Només va ser un sector".      

Aquesta nova polèmica arriba només una setmana després de la decisió de Dani Alves de menjar-se un plàtan que li havien tirat, que va fer la volta al món. El mateix Diop no s'atreveix a assegurar si es tracta de racisme o de falta de respecte, "però s'ha d'acabar ja amb aquests comportaments contra els jugadors negres", va dir. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut