José Torres Hurtado, abans de la roda de premsa d'aquest dimecres, després de quedar en llibertat (EFE)
José Torres Hurtado, abans de la roda de premsa d'aquest dimecres, després de quedar en llibertat (EFE)
Granada

Dimiteixen l'alcalde i la regidora d'Urbanisme de Granada

José Torres Hurtado i Isabel Nieto han pres aquesta decisió després que la setmana passada fossin detinguts juntament amb quinze persones més en una operació contra la corrupció urbanística

Actualitzat
L'alcalde de Granada, José Torres Hurtado, i la regidora d'Urbanisme, Isabel Nieto, han comunicat a la direcció del PP que dimiteixen dels seus càrrecs a l'Ajuntament, després que la setmana passada fossin detinguts juntament amb quinze persones més en una operació contra la corrupció urbanística.

Ho ha anunciat en roda de premsa el president del PP de Granada, Sebastián Pérez, que també ha dimitit dels seus càrrecs com a tinent d'alcalde i regidor de la corporació de Granada. Després de l'adéu de Torres Hurtado, Nieto i Pérez, el president del PP a la provÍncia considera que Ciutadans "ja no té excuses" per presentar una moció de censura a l'Ajuntament. Pérez confia que el líder de C's a la ciutat, Luis Salvador, "recapaciti" perquè creu que, en cas contrari, farà "un flac favor" a la ciutat.

El president del PP de Granada ha destacat l'"esforç" fet pel partit i ha reconegut que en els darrers dies els populars estan "passant un moment complicat". Pérez espera que la investigació judicial oberta "quedi en no-res".
Anar al contingut