Dimiteix un regidor de Tarragona per anar a un casament incomplint les restriccions
Xavi Puig s'ha disculpat per haver anat al casament i ha dit que n'assumeix les conseqüències (ACN/Roger Segura)

Dimiteix un regidor de Tarragona per anar a un casament incomplint les restriccions

Xavi Puig va oficiar el casament i va anar al banquet posterior, on es va quedar tot i que s'incomplien les limitacions d'aforament vigents

Un casament que ell mateix va oficiar li pot acabar costant el càrrec al portaveu de l'equip de govern de Tarragona, Xavi Puig, d'ERC, també tercer tinent d'alcalde i regidor de Territori, Seguretat, i Medi Ambient. 

Puig ha presentat la dimissió després d'admetre que, dissabte passat, va oficiar el casament del seu millor amic i, després, va anar al banquet que es feia en una casa particular del Catllar. 

"Era una celebració de petit format, però, en arribar i veure que no es complien les limitacions d'aforament vigents, hauria d'haver marxat i instat que ho fessin la resta de convidats", ha explicat el regidor en una publicació de Facebook, en què ha admet el "greu error". Puig ha posat el càrrec a disposició de l'alcalde, Pau Ricomà. 

 

 

Esquerra Republicana encara no s'ha pronunciat sobre la renúncia. 

En canvi, el principal partit de l'oposició, el PSC ha dit que troba "difícil d'explicar" que un servidor públic "incompleixi les restriccions" en un moment com l'actual i recorda que el mateix govern municipal ha demanat "màxima exemplaritat a la ciutadania". Els socialistes consideren "adequada" la decisió de Puig de presentar la dimissió.      
 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut