Marcel Planellas diu que dimiteix com a secretari general d'ESADE per motius personals
Marcel Planellas diu que dimiteix com a secretari general d'ESADE per motius personals
Barcelona

Dimiteix el secretari general d'ESADE, que va cobrar per assessorar Urdangarin

El secretari general d'Esade, Marcel Planellas, ha presentat la dimissió del càrrec, petició que li ha estat acceptada per part de la direcció. Fonts d'ESADE han explicat a l'ACN que la renúncia l'ha fet per raons personals i que les funcions i activitats que ocupava passaran a dependre directament de la direcció general. La renúncia del secretari general de l'escola de negocis ESADE de Barcelona arriba després que el diari "El País" ha publicat que Marcel Planellas va ingressar 128.000 euros per haver assessorat Iñaki Urdangarin i Diego Torres.

RedaccióActualitzat
En una carta que s'ha enviat aquest divendres a la tarda a tots els treballadors i professors d'ESADE, i a la qual ha tingut accés l'ACN, la directora general de l'escola, Eugènia Bieto, agraeix a Casellas "la seva gran dedicació i la seva contribució important" durant els sis anys que ha estat director general de l'escola. Una etapa durant la qual, segons Bieto, la projecció externa, notorietat i nivell social de la institució "han experimentat un impuls i un desenvolupament notables".

Segons han explicat a l'ACN fonts de la institució, en poques setmanes es nomenarà un nou professor que assumeixi el càrrec de secretari general, figura que és l'encarregada de gestionar tot el que fa referència a l'àmbit institucional i que actua de vincle amb l'associació ESADE Alumni.

Marcel Planellas, número 2 de l'escola pel que fa a l'àrea de gestió, fa més de 25 anys que està vinculat a ESADE, i segons ha informat el centre -que ha agraït la seva feina mitjançant un comunicat- hi seguirà exercint de professor.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut