Sant Joan Despí

Dimarts assolellat, amb núvols baixos i temperatures una mica més baixes

Aquest dimarts serà assolellat en conjunt, però els núvols alts faran que el sol es vegi una mica apagat. Mínimes i màximes una mica més baixes.

Actualitzat
El temps aquest dimarts tornarà a ser molt tranquil. El dia serà bàsicament assolellat, però esmorteït per la presència de núvols alts que aniran enteranyinant el cel al llarg del matí i que a la tarda poden fer-se més espessos.

Podrien aparèixer alguns bancs de boira al matí a alguna plana interior. A la tarda i vespre, podria créixer alguna nuvolada, que prendrà força al Pirineu lleidatà i que podria donar algun ruixat aïllat.

Pel que fa a les temperatures, les mínimes seran més baixes. Les màximes també quedaran més curtes excepte a l'Empordà, on hi haurà una petita pujada de les temperatures.

Els pròxims dies

A partir de dimecres augmentarà la inestabilitat. Parlarem de ruixats i tempestes que poden anar guanyant terreny. Les temperatures a partir de dimecres registraran una tendència a la baixa.

Entre dijous i divendres, s'espera una pertorbació una mica més activa que deixarà, aquesta és la previsió, precipitacions més generals.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut